VIDEO  O olandeză a fost încoronată cea mai frumoasă femeie transgender

Concursul Miss International Queen a avut loc în Thailanda.

712 afișări
Imaginea articolului O olandeză a fost încoronată cea mai frumoasă femeie transgender

O olandeză a fost încoronată cea mai frumoasă femeie transgender

Olandeza Solange Dekker a câştigat coroana Miss International Queen 2023 la concursul de frumuseţe transgender care a avut loc în oraşul thailandez Pattaya.

Pe locul doi s-a clasat din Singapore Qatrisha Zairyah Kamsir, în timp ce americanca Melony Munro s-a clasat pe locul trei la gala care a avut loc la Teatrul Tiffany din staţiunea de pe plajă şi a fost transmisă în direct pe internet.

Celelalte finaliste au fost Ivanna Cazares din Mexic, Arisara Kankla din Thailanda şi Lars Pacheco din Filipine.

Persoanele transgenau o identitate de gen sau expresie a genului care diferă de cea a sexului atribuit la naştere. În termeni medicali, o persoană transgen este o persoană care suferă de incongruenţă de gen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici