O parte din conducerea Organizaţiei de femei a PNL Slatina a trecut la ALDE: Acest partid reprezintă "singura şansă a liberalismului"

11 din 23 de membre ale conducerii Organizaţiei de femei a PNL Slatina, în frunte cu preşedintele Elena Iotu, au trecut la ALDE. ”Am ales ALDE pentru că, în judeţul Olt, a devenit singura şansă pentru existenţa liberalismului”, a spus Iotu.

401 afișări
Imaginea articolului O parte din conducerea Organizaţiei de femei a PNL Slatina a trecut la ALDE: Acest partid reprezintă "singura şansă a liberalismului"

O parte din conducerea Organizaţiei de femei a PNL Slatina a trecut la ALDE: Acest partid reprezintă "singura şansă a liberalismului"

11 din cele 23 de membre ale Biroului de conducere al Organizaţiei de femei a PNL Slatina au semnat, joi, adeziuni la ALDE, ”achiziţiile” fiind prezentate de preşedintele partidului, deputatul Mihai Niţă, şi de prim-vicepreşedintele Ioan Ciugulea.

Fostul preşedinte al Organizaţiei de femei a PNL Slatina, Elena Iotu, a declarat că a ales, alături de colegele ei, să plece la ALDE deoarece acest partid reprezintă ”singura şansă a liberalismului”.

”Din acest moment, fac parte din ALDE. Am hotărât după foarte multe discuţii să facem o schimbare, împreună cu echipa mea. Am ales ALDE pentru că, în judeţul Olt, a devenit singura şansă pentru existenţa liberalismului. Cei care se afişează acum drept liberali, prin intermediul PNL, au primit tot, folosindu-se de acest nume, şi nu au dat nimic înapoi. Nu au făcut onoare acestui partid” , a declarat ea.

Elena Iotu a adăugat că nu l-a informat pe preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, despre faptul că va pleca din partid.

”Nu, nu l-am informat. Eu am intrat în PNL cu optimism, cu forţă de muncă, am intrat cu o echipă, am format-o şi am întărit-o, însă ceea ce i-a lipsit şi pe mine m-a determinat să părăsesc acest partid a fost comunicarea, unitatea de care se tot vorbeşte şi multe mai multe lucruri pe care nu are rost să le detaliez”, a mai spus Elena Iotu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici