O persoană s-a aruncat în faţa trenului, în Bucureşti/ Traficul feroviar, afectat

In jurul orei 20.20, o persoană s-a aruncat în faţa trenului IR 1587, informează CFR.

3161 afișări
Imaginea articolului O persoană s-a aruncat în faţa trenului, în Bucureşti/ Traficul feroviar, afectat

ULTIMA ORĂ: O persoană s-a aruncat în faţa trenului, în Bucureşti

Accidentul s a înregistrat între statiile Bucuresti Nord şi Bucuresti Baneasa, în zona haltei Pajura.

La fata locului sunt asteptaţi reprezentanţii Procuraturii.

Pana la finalizarea procedurilor specifice pentru astfel de evenimente, trenurile care tranzitează această zona vor fi oprite temporar in statiile de pe traseu.

La aceasta ora, trenul IR 1684, cu statie finala Gara de Nord, este oprit in Gara Baneasa. Isi va relua circulatia, dupa ce finalizarea masuratorilor din zona accidentului.

Trenurile spre şi dinspre Bucureşti circulă cu întârziere

Joi seara, o persoană, un bărbat din informaţiile cunoscute până în prezent, s-a sinucis în zona haltei Pajura, din zona Bucureşti, ceea ce provoacă întârzierea trenurilor spre şi dinspre Bucureşti, a anunţat CFR.

„În jurul orei 20.20, o persoană, din primele informaţii ar fi un bărbat, s a aruncat în faţă trenului IR 1587. Accidentul s-a înregistrat între staţiile Bucureşti Nord şi Bucureşti Băneasa, în zona haltei Pajura. La faţă locului sunt aşteptaţi reprezentanţii Procuraturii. Până la finalizarea procedurilor specifice pentru astfel de evenimente, trenurile care tranzitează această zona vor fi oprite temporar în staţiile de pe traseu. La această ora, trenul IR 1684, cu staţie finală Gara de Nord, este oprit în Gara Băneasa. Îşi va relua circulaţia, după ce finalizarea măsurătorilor din zona accidentului”, a declarat, joi seara, Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici