O profesoară de la o şcoală din Miercurea Ciuc a fost lovită de un elev de clasa a 7-a. Un caz similar a avut loc recent în judeţul Teleorman

O profesoară de la Şcoala Gimnazială ”Liviu Rebreanu” din Miercurea Ciuc a fost împinsă şi lovită de un elev de clasa a şaptea, fără niciun motiv. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.

14080 afișări
Imaginea articolului O profesoară de la o şcoală din Miercurea Ciuc a fost lovită de un elev de clasa a 7-a. Un caz similar a avut loc recent în judeţul Teleorman

O profesoară de la o şcoală din Miercurea Ciuc a fost lovită de un elev de clasa a 7-a

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că elevul s-a ridicat în timpul orei şi, fără niciun motiv, şi-a agresat profesoara.

”E regretabil că se întâmplă, dar vorbim de o profesoară de la o Şcoală de Miercurea Ciuc, agresată, împinsă şi lovită de un elev de clasa a 7-a. Băiatul pare că fără niciun motiv a lovit-o, s-a ridicat din bancă şi s-a îndreptat spre profesoară. Am înregistrat un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe”, a spus Gheorghe Filip.

Profesoara a refuzat intervenţia ambulanţei, care a venit după un telefon la numărul de urgenţă 112.

”Nu vorbim de leziuni grave, ci doar de gravitatea evenimentului în sine. Ne interesează să clarificăm problema, dar în mod major, primordial, nu să pedepsim, ci să prevenim să nu se mai repete. Am luat legătura cu ISJ Harghita, dar vom avea discuţii şi cu părinţii, profesoara, cadrele didactice, elevul şi toţi cei implicaţi. E mai important să-l corectăm pe copil decât să-l pedepsim”, a mai spus Gheorghe Filip.

Incidentul s-a petrecut, joi, după pauza mare, la Şcoala Gimnazială ”Liviu Rebreanu” din Miercurea Ciuc.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, reprezentanţii ISJ Harghita nu au putut fi contactaţi.

Un caz similar a avut loc recent în judeţul Teleorman, unde o profesoară a fost batjocorită şi lovită de elevi. Unul dintre elevii care au lovit profesoara la Şcoala Poroschia din judeţul Teleorman a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici