O româncă a încercat să treacă frontiera cu Ungaria cu o valiză în care se afla un adolescent afgan. Ce intenţiona să facă

O tânără în vârstă de 24 de ani din România a încercat să treacă frontiera cu Ungaria cu o valiză în care se afla un adolescent afgan.

4075 afișări
Imaginea articolului O româncă a încercat să treacă frontiera cu Ungaria cu o valiză în care se afla un adolescent afgan. Ce intenţiona să facă

O româncă a încercat să treacă frontiera cu Ungaria cu o valiză în care se afla un adolescent afgan. Ce intenţiona să facă

Incidentul a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici.

Poliţiştii de frontieră au descoperit, într-un tren internaţional care avea ca destinaţie Austria, un cetăţean afgan, în vârstă de 15 ani, ascuns în geamantanul care aparţinea unui pasager, cetăţean român.

Femeia era agitată şi le-a atras atenţia celor de la punctul de trecere a frontierei. Ea a declarat că este prietena fratelui adolescentului şi că intenţiona să-l ducă pe acesta la ruda sa, aflată în Germania.

Copilul a fost luat de reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a judeţului Arad.

În acest caz a fost deschis un dosar penal de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici