O siriancă a născut la Timişoara, imediat după ce a trecut fraudulos graniţa

O tânără din Siria a născut miercuri seara într-un spital din Timişoara, unde a ajuns după ce a fost prinsă de poliţiştii de frontieră că a intrat ilegal în România. Văzând că este însărcinată şi acuză dureri, poliţiştii au chemat Ambulanţa.

1335 afișări
Imaginea articolului O siriancă a născut la Timişoara, imediat după ce a trecut fraudulos graniţa

Sursa: Profimediaimages

Poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Deta, judeţul Timiş, au depistat, miercuri seara, în localitatea Soca, trei cetăţeni străini, o femeie şi doi bărbaţi, care nu îşi justificau prezenţa în apropierea graniţei cu Serbia.

După ce au observat că femeia era însărcinată şi acuză dureri, poliţiştii de frontieră au contactat serviciul medical de urgenţă, care i-a acordat îngrijiri medicale la faţa locului şi a dus-o pe tânără la un spital din Timişoara, unde a născut o fetiţă.

Ceilalţi doi bărbaţi au fost duşi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră pentru cercetări, unde s-a stabilit că sunt cetăţeni din Siria, având vârste de 14 şi 22 de ani.

„Bărbatul adult este soţul femeii, iar minorul este verişorul său. Aceştia au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde, întrucât intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei”, au transmis reprezentanţii Poliţiei de frontieră.

Poliţiştii fac cercetări pentru trecerea frauduloasă a frontierei, iar cele trei persoane au solicitat acordarea unei forme de protecţie în România.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici