O sută de sirieni au comemorat printr-un marş către Piaţa Victoria masacrul de acum opt ani în Siria

Aproximativ o sută de persoane, majoritatea cetăţeni sirieni, au comemorat în Bucureşti, printr-un marş către Piaţa Victoriei, opt ani de la un masacru care a avut loc în Siria, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti.

96 afișări
Imaginea articolului O sută de sirieni au comemorat printr-un marş către Piaţa Victoria masacrul de acum opt ani în Siria

O sută de sirieni au comemorat printr-un marş către Piaţa Victoria masacrul de acum opt ani în Siria (Imagine: Raul Stef/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit lui Georgian Enache, cele aproximativ o sută de persoane au comemorat masacrul care a avut loc acum opt ani în nordul Siriei, la Al'Qamishli.

Participanţii s-au deplasat pe o bandă de mers de pe Bulevardul Lascăr Catargiu către Bulevardul Iancu de Hunedoara, marşul de comemorare fiind autorizat să se desfăşoare miercuri, între ora 18.00 şi 18.30.

Conform lui Georgian Enache, marşul de comemorare a fost organizat de Mohamed Laskin, reprezentant al Grupului de Sprijin al Revoluţiei Siriene din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici