O tânără a fost înjunghiată de un bărbat pe o stradă din Călăraşi

O tânără de 22 de ani, din municipiul Călăraşi, a ajuns în stare gravă la spital, în noaptea de joi spre vineri, fiind înjunghiată de un bărbat în timp ce mergea pe o stradă din oraş, după ce o altă femeie a fost atacată de o persoană cu aceleaşi semnalmente, aceasta scăpând nevătămată.

1017 afișări
Imaginea articolului O tânără a fost înjunghiată de un bărbat pe o stradă din Călăraşi

O tânără a fost înjunghiată de un bărbat pe o stradă din Călăraşi

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Călăraşi, imediat după incident, tânăra, care plecase de la o prietenă şi se afla în apropierea blocului unde locuieşte, a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar o ambulanţă a transportat-o la spital, unde a fost operată.

"Acum este în stare stabilă, a avut un litru şi jumătate de sânge în burtă, a avut o sângerare abundentă pe care am reuşit să o oprim. Am avut dificultăţi în procurarea de sânge, pacienta având o grupă mai rară, dar s-a reuşit procurarea sângelui şi repet acum este în stare stabilă", a declarat medicul Paraschiva Chirilă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi.

Din primele cercetări a reieşit că tânăra a fost acostată de un bărbat necunoscut, care ulterior a înjunghiat-o în abdomen cu un obiect ascuţit.

"Tânăra este secretară la un post de radio local şi a fost înjunghiată de un necunoscut, în timp ce se afla pe o stradă din cartierul Mircea-Vodă. Ulterior agresorul a fugit. S-a început o anchetă pentru prinderea agresorului care este în desfăşurare", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Călăraşi, inspector Ramona Tudor.

Tânăra înjunghiată le-a dat oamenilor legii câteva semnalmente ale agresorului.

Poliţiştii au precizat că în aceeaşi zonă, înainte de înjunghierea tinerei de 22 de ani, o femeie a fost atacată de către un bărbat cu aceleaşi semnalmente. Incidentul a fost anunţat la 112, persoana atacată scăpând nevătămată.

În prezent, poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şi prinderea bărbatului în cauză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici