O tânără de 25 de ani a fost bătută CRUNT de un elev pe terenul de sport al unui liceu din Constanţa

O tânără de 25 de ani a ajuns la spital, miercuri, cu lovituri la cap, după un conflict cu un elev, în curtea Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria” din Constanţa, unitate de învăţământ la care studiase şi ea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

11962 afișări
Imaginea articolului O tânără de 25 de ani a fost bătută CRUNT de un elev pe terenul de sport al unui liceu din Constanţa

O tânără de 25 de ani a fost bătută CRUNT de un elev pe terenul de sport al unui liceu

Potrivit reprezentanţilor Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria” din Constanţa, incidentul s-a petrecut, miercuri, în jurul prânzului, când tânăra de 25 de ani, fostă elevă a colegiului, a pătruns pe terenul de sport şi a intrat în dialog cu un grup de elevi ai liceului.

„Dialogul a degenerat în conflict şi unul dintre elevi a agresat-o fizic”, a precizat reprezentanţi din conducerea liceului.

Tânăra a suferit un traumatism cranian, având nevoie de îngrijiri medicale, şi a fost apelat serviciul de urgenţă 112. La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD, care i-a acordat primul ajutor medical, iar apoi a transportat-o la spital.

Conducerea şcolii a informat Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa şi urmează să stabilească şi ce pedeapsă va suferi elevul care a agresat-o pe tânără.

„Conducerea şcolii a dispus convocarea în regim de urgenţă a consiliului clasei din care face parte elevul, pentru data de 1 noiembrie, în cadrul căruia se vor stabili sancţiunile ce vor fi aplicate conform legislaţiei în vigoare”, au mai transmis reprezentanţii colegiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici