O tânără s-a accidentat după ce a căzut cu un pian în Dâmboviţa, la Red Bull Flugtag - VIDEO

O tânără s-a accidentat, duminică, după ce a căzut cu o maşinărie de zbor în formă de pian în râul Dâmboviţa din Capitală, la începutul evenimentului Red Bull Flugtag.

244 afișări
Imaginea articolului O tânără s-a accidentat după ce a căzut cu un pian în Dâmboviţa, la Red Bull Flugtag - VIDEO

O tânără s-a accidentat după ce a căzut cu un pian în Dâmboviţa, la Red Bull Flugtag - VIDEO

Femeia (în vârstă de 26 de ani), care făcea parte din prima echipă care a participat la eveniment, a sărit de la o înălţime de şase metri. Tânăra şi-a pierdut cunoştinţa pentru câteva minute.

Ea a fost scoasă din apă şi dusă cu o targă până la o ambulanţă Puls, iar apoi a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde se află în investigaţii, a declarat Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare.

Tânăra a suferit o fractură la coloana vertebrală, a mai spus medicul.

Video Stirileprotv.ro

În timpul eveninmentului, un alt concurent a suferit şi el leziuni, dar mai puţin grave.

În competiţie au fost acceptate numai aparate de zbor de construcţie proprie şi care să poată fi împinse din spate de echipa. Echipa era formată din 4 membri, toţi mai mari de 18 ani.

Flugtag a ajuns la cea de-a treia ediţie, evenimentul fiind organizat de Red Bull.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici