O turistă care şi-a fracturat piciorul pe un traseu din Masivul Bucegi, recuperată de salvamontişti

O turistă care şi-a fracturat piciorul pe un traseu din Masivul Bucegi a fost recuperată, duminică, de jandarmi şi salvamontişti din judeţul Dâmboviţa, femeia fiind internată în spitalul din Pucioasa.

129 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dâmboviţa, căpitan Ciprian Vătăşelu, în urma unei solicitări telefonice la 112, un echipaj de la Postul de Jandarmi Ordine Publică Montan Zănoaga şi salvamontişti au intervenit în zona Cheile Zănoagei din Masivul Bucegi pentru a acorda sprijin unei turiste.

"Este vorba de o turistă care în timp ce mergea pe traseul montan Cheile Zănoagei-Scropoasa, neavând un echipament adecvat, a alunecat şi şi-a fracturat piciorul stâng. În urma intervenţiei jandarmilor montani împreună cu salvamontiştii, femeii în vârstă de 64 ani, din municipiul Ploieşti, i s-au acordat măsurile de prim-ajutor, fiind transportată în siguranţă până la Zănoaga, de unde a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la Spitalul Orăşenesc Pucioasa", a declarat Ciprian Vătăşelu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici