O turistă din Ungaria a căzut într-o prăpastie din Munţii Făgăraş

O turistă din Ungaria a căzut, sâmbătă, într-o prăpastie din Munţii Făgăraş, după ce a alunecat, echipe Salvamont îndreptându-se spre locul accidentului, iar potrivit primelor informaţii femeia este conştientă.

224 afișări
Imaginea articolului O turistă din Ungaria a căzut într-o prăpastie din Munţii Făgăraş

O turistă din Ungaria a căzut într-o prăpastie din Munţii Făgăraş

O turistă din Ungaria care făcea parte dintr-un grup mai mare de turişti a alunecat, sâmbătă, într-o prăpastie, în apropiere de Vârful Lăiţel, din Munţii Făgăraş, situat la aproximativ 2.200 metri altitudine.

Accidentul a fost anunţat la 112, echipe Salvamont din Sibiu, Argeş şi jandarmii montani deplasându-se spre locul accidentului.

Reprezentanţii Salvamont au afirmat că femeia din Ungaria este conştientă. Potrivit acestora, femeia ar fi suferit un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism toracic, fiind asistată de un salvamontist aflat în zonă.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii Salvamont, la faţa locului este aşteptat şi un elicopter SMURD din Târgu Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici