Obiecte din lemn masiv pentru animalele de companie. „Animalele le adoră şi astfel ai un obiect de design în casă”

  • Daniel Bantea face obiecte pentru animale din lemn masiv
  • Conceptul este des întâlnit în străinătate şi se îmbină cu designul
  • Preţurile pornesc de la 80 de lei şi pot ajunge până la 900 de lei
284 afișări
Imaginea articolului Obiecte din lemn masiv pentru animalele de companie. „Animalele le adoră şi astfel ai un obiect de design în casă”

Pătuţul sau locul de joacă al pisicii sau căţelului pot fi obiecte de design în casă. Conceptul este întâlnit în străinătate, iar în urmă cu un an şi jumătate a fost adus şi în România. Daniel Bantea are 27 de ani, a terminat inginerie mecanică în construcţii şi este fondatorul Petrums. El face locuri de joacă, boluri de mâncare sau pătuţuri din lemn masiv pentru animăluţe. Pentru proiectele mai complexe, Daniel vine la domiciliu, măsoară iar apoi face totul pe calculator.

Daniel Bantea, proprietar Petrums: Clienţii noştri sunt cu puţin mai mulţi bani, au gust la design, vor confort pentru animale. Am eliminat toate produsele care nu sunt organice, ne-am axat pe lemn, pe sistat natural, bumbac. Lemnul îl prelucrăm noi. Cel mai ieftin produs pleacă de la 80 de lei şi pleacă până la 800-900 de lei.

Karina are două pisici adoptate: Bonnie şi Clyde. Pentru ele a cumpărat un loc de joacă care este prins de perete. Acum 2 ani a plătit 400 de lei pentru el.

Karina Câmpean, clientă: Căutam ceva calitativ la un preţ acceptabil. Se vede calitatea produselor. Le-am cerut ca produsul sa aibă aceaşi nuanţă cu mobila de decor. Am zis că-mi doresc să le ofer un comfort şi în acelaşi timp să se îmbine cu designul. E şi o piesă de design.

Roxana este din Bucureşti şi are şi ea 3 pisici adoptate: Loki, Lego şi Luna. Ea spune că preferă să plătească mai mult pentru un lucru de calitate.

Roxana Ifrim, clientă: Noi avem un suport cu boluri şi îmi place. Ei fac produsele din lemn şi se potrivesc estetic. Animăluţele nu sunt numărul 1 pe piaţa din România, sunt puţine brand-uri care fac ceva de calitate. Majoritatea importă din China, iau la preţ mic şi aici îl vând dublu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici