OFERTE DE SĂRBĂTORI: Crăciun la Castelul Dracula şi Revelion cu SPA, bal sau orchestră, în Bistriţa-Năsăud

Turiştii care vor să îşi petreacă sărbătorile în Bistriţa-Năsăud pot merge la Hotelul Castel Dracula, unde să asiste la tăierea porcului, înainte de Crăciun, ori să participe la un bal de Revelion, în timp ce alte hoteluri sau pensiuni le oferă acces la SPA, mese tradiţionale şi spectacole.

617 afișări
Imaginea articolului OFERTE DE SĂRBĂTORI: Crăciun la Castelul Dracula şi Revelion cu SPA, bal sau orchestră, în Bistriţa-Năsăud

OFERTE DE SĂRBĂTORI: Crăciun la Castelul Dracula şi Revelion cu SPA, bal sau orchestră, în Bistriţa-Năsăud (Imagine: Remus Suciu/Mediafax Foto)

În Bistriţa-Năsăud, doar un hotel şi o pensiune au anunţat că sunt gata să primească oaspeţi de Crăciun, celelalte unităţi de cazare având oferte numai pentru Revelion.Hotelul Castel Dracula, de trei stele, situat la Piatra Fântânele, îi aşteaptă pe turişti de Crăciun cu servicii de pensiune completă pentru trei nopţi şi patru zile, între 23 şi 26 decembrie.

Ei vor putea asista la tăierea porcului, urmată de pomana porcului, stropită cu ţuică şi pigmentată cu program artistic, cină cu "de-ale porcului", posibilitatea de a asista la slujba de Crăciun la mănăstirea din apropiere, masă festivă cu preparate tradiţionale şi cozonac, la preţul de 740 de lei de persoană.

Petrecerea Revelionului la acelaşi hotel, în regim de pensiune completă pentru trei nopţi şi patru zile, costă 980 de lei de persoană. Pe petrecăreţi îi aşteaptă multe surprize din partea Contelui Dracula, un bal de Revelion, orchestră, şampanie şi foc de artificii. Pentru copiii sub şapte ani se beneficiază de gratuitate, iar pentru cei între 7 şi 12 ani se plăteşte jumătate din preţ.

De asemenea, Complexul Turistic Alpina Blazna are oferte şi pentru Crăciun, şi pentru Revelion. Un pachet de trei nopţi şi patru zile costă 1.160 de lei de persoană, de Crăciun, şi 1.440 de lei pentru Revelion. Serviciile sunt ultra all inclusive, turiştii beneficiind de acces la spa, masă festivă la care atmosfera va fi întreţinută de o orchestră. Cei care au copii cu vârsta de până la patru ani nu plătesc nimic pentru ei, iar pentru copiii de peste patru ani pentru care se solicită pat suplimentar şi masă este o reducere de 40 la sută din preţ.

De Revelion, pensiunile de trei margarete din Bistriţa vor organiza mese festive la preţul de 120 de lei/persoană, însă în acesta intră un meniu destul de bogat. Participanţii vor putea degusta, printre altele, aperitive, ciorbă de perişoare, cotlet de porc, sărmăluţe cu cârnat şi ciolan. Muzica va fi asigurată de orchestră şi DJ.

La singurul hotel de cinci stele din Bistriţa-Năsăud, Metropolis, masa festivă din noaptea de Revelion costă 350 de lei de persoană, iar din meniu nu vor lipsi ficatul de gâscă, terina de căprioară, turnuleţe de biban de mare şi creveţii, muşchiul de vită sau curcanul umplut, băuturile rafinate-open bar, toate însoţite de un spectacol live cu trupa "Incognito Band". Hotelul a pregătit şi câteva evenimente speciale de sărbători: o cină boierească în 30 decembrie (150 de lei/persoană), brunch (100 de lei/persoană) şi after party (150 de lei/persoană) în 1 ianuarie.

Totodată, turiştii pot alege pachete de Revelion. De exemplu, un sejur de trei nopţi cu mic dejun, cină boierească în 30 decembrie, cină festivă de Revelion, brunch în 1 ianuarie costă 1.061 lei/persoană, iar altul, tot de trei nopţi, cu mic dejun, cină boierească în 30 decembrie, cină festivă de Revelion, brunch şi after party în 1 ianuarie 1.211 lei/persoană. Pentru perioada 30 decembrie - 3 ianuarie, adică patru nopţi de cazare, preţul este de 1.609 lei/persoană.

Hotelul Ozana din Bistriţa, care are patru stele, a pregătit pentru Revelion un meniu în care se îmbină bucatele tradiţionale cu cele mai pretenţioase: prosciutto crudo pe pat de rucola cu parmigiano reggiano, foie gras cu fructe de pădure, ruladă de somon, pulpe de curcan la cuptor, ravioli cu brânză, sărmăluţe, ciolan, la preţul de 300 de lei/persoană.

Acelaşi preţ îl practică şi Hotelul Coroana de Aur din Bistriţa, de trei stele, care i-a invitat să întreţină atmosfera pe cei din trupa "Incognito", DJ Mix (Târgu Mureş) şi pe interpreta de muzică populară Mirela Petruş. Preţul este de 300 de lei de persoană, dar pentru grupurile de zece persoane preţul este 280 de lei/persoană. Invitaţii vor savura, printre altele, fazan în aspic, medalioane de vânat, rulade de curcan, porc şi peşte, pastramă de vită, dorada cu creveţi, iar băutura este în regim open bar. Intrarea la seara multiculturală, din 30 decembrie, este 110 lei/persoană.

La un alt hotel de trei stele, Codrişor din Bistriţa, masa festivă de Revelion costă 190 de lei/persoană. Cei care aleg să-şi petreacă acolo noaptea dintre ani vor asculta muzică live, vor participa la o tombolă şi vor asista la un spectaculos foc de artificii.

Hotelul Bistriţa din municipiu, de trei stele, organizează o petrecere de Revelion, cu masă festivă şi open bar, în cadrul unui sejur de patru zile (30 decembrie - 2 ianuarie) la preţul de 550 de lei de persoană. Doar pentru masa festivă din noaptea de Revelion preţul este de 175 de lei/persoană, iar meniul cuprinde tartine cu icre, crochete de şalău, file de şalău, curcan umplut, porc la tavă. Băutura va fi la discreţie.

Hotelul Diana din Bistriţa, tot de trei stele, organizează o seară românească în 30 decembrie (70 de lei/persoană), cină festivă de Revelion (220 de lei/persoană), brunch şi picnic pe teresa hotelului în 1 ianuarie (45 de lei/persoană), precum şi cină festivă în 1 ianuarie (90 de lei/persoană). Din meniul pentru Revelion nu vor lipsi carnea de curcan, de porc, peştele sau icrele negre. O orchestră va cânta live în toate cele trei seri speciale, completată de un DJ.

Acelaşi hotel propune şi şapte pachete de Revelion, cu cazare pe perioade între două şi şase nopţi, la preţuri cuprinse între 495 şi 830 de lei de persoană.

Revelionul la Hotelul Gomar Lux din Bistriţa presupune patru nopţi de cazare (29 decembrie-2 ianuarie), la tarife de 890 de lei de persoană în cameră dublă şi 1.050 de lei în apartament. Turiştii vor avea în program o excursie cu autocarul în Munţii Rodnei, vor asista la tăierea porcului, vor face foc de tabără, se vor plimba cu sania trasă de cai, se vor distra la petrecerea de Revelion şi vor participa la Gipsy Party. Pentru a se pregăti pentru masa de Revelion, care are loc în incinta restaurantului, doamnele vor avea la dispoziţie hair stylist şi manichiuristă.

Şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud are pachete pentru Revelion, mai exact perioada 30 decembrie - 2 ianuarie, în Centrul de Agrement Sângeorz-Băi, la preţul de 325 de lei de persoană. Serviciile includ trei nopţi de pensiune completă şi masa de Revelion.

Totodată, majoritatea vilelor, cabanelor şi caselor de vacanţă de la Colibiţa îşi aşteaptă oaspeţii, oferindu-se reduceri pentru grupuri şi pentru copii.

(Material realizat de Departamentul Corespondenţi, corespondenti@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici