OFERTE DE SĂRBĂTORI: Oferte pentru sărbători pe litoral - jacuzzi, SPA, piese de teatru şi petreceri tematice

Mai multe hoteluri de pe litoral au pregătit pachete speciale pentru Crăciun şi Revelion pentru cei care vor să schimbe schiatul şi săniuşul cu romantismul de la malul mării, ofertele cuprinzând, în funcţie de preţ, acces gratuit la SPA şi jacuzzi, piese de teatru sau "petreceri ca la Hollywood".

417 afișări
Imaginea articolului OFERTE DE SĂRBĂTORI: Oferte pentru sărbători pe litoral - jacuzzi, SPA, piese de teatru şi petreceri tematice

OFERTE DE SĂRBĂTORI: Oferte pentru sărbători pe litoral: jacuzzi, SPA, piese de teatru şi petreceri tematice (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Patru hoteluri din staţiunea Mamaia şi unul din Mangalia, de trei, patru şi cinci stele, şi-au prezentat, până în prezent, oferta pentru perioada Crăciunului, turiştii trebuind să scoată din buzunar între 230 de lei de persoană pentru o cameră dublă la un hotel de trei stele şi 450 de lei de persoană pentru o cameră dublă pentru un pachet de patru nopţi de cazare, într-un hotel de patru stele.

Pachetele includ masa tradiţională de Crăciun, dar şi surprize pregătite special pentru turişti.

Astfel, unul dintre hotelurile de cinci stele din Mamaia a pregătit o seară specială de Ajun, care include o piesă de teatru ("Vicleim" de Victor Ion Popa), un concert de colinde, muzică live şi vizita lui Moş Crăciun. De asemenea, câteva dintre unităţile de cazare au inclus în ofertă o noapte gratuită, la plata a două nopţi de cazare.

Pentru Revelion oferta este mai diversificată, preţurile pentru pachetele cu două şi trei nopţi de cazare plecând, pe litoral, de la 270 de lei de persoană pentru o cameră dublă, într-un hotel de trei stele, în ofertă fiind inclusă şi masa de Revelion.

Turiştii care vor să îşi petreacă Revelionul la malul mării au de ales dintre ofertele a zece hoteluri din staţiunea Mamaia, a unuia din Constanţa şi a unuia din Mangalia. Pentru cei mai pretenţioşi, hotelierii de pe litoral au pregătit pachete mai complexe, care cuprind pensiune completă, petrecerea de Revelion şi acces gratuit la sauna sau la SPA, preţul pentru un astfel de pachet fiind de 1.600 de lei de persoană în cameră dublă pentru trei nopţi de cazare la hotelurile de patru şi cinci stele.

Totodată, aici petrecerile organizate în noaptea dintre ani sunt tematice. Spre exemplu, cei interesaţi pot merge în noaptea de Revelion la "o petrecere de Oscar, o gală la care invitaţii sunt adevăratele staruri, meniul şi muzica fiind inspirate de la Hollywood".

Atât de Crăciun cât şi de Revelion, alte câteva zeci de vile şi pensiuni din toate staţiunile de pe litoral au pregătit oferte de câte două, trei sau patru nopţi de cazare. Aici doritorii pot închiria o cameră sau chiar tot imobilul, în funcţie de numărul de persoane din grup, la preţuri pentru toate buzunarele.

Crăciunul şi Revelionul pot fi petrecute şi în Delta Dunării.

De Craciun, o pensiune din Mahmudia, de trei margarete, oferă un pachet de trei nopţi de cazare, cu pensiune completă şi masa festivă, acces gratuit la SPA şi jacuzzi, pentru preţuri de la 480 de lei de persoană pentru o cameră dublă.

Turiştii care aleg să-şi petreacă noaptea dintre ani în Delta Dunării trebuie să scoată din buzunar de la 580 de lei de persoană pentru un pachet de trei nopţi de cazare în cameră dublă, cu pensiune completă şi petrecerea de Revelion, acces la spa şi jacuzzi, la pensiunea din Mahmudia, şi până la 1.180 de lei de persoană la un hotel de patru stele din Băltenii de Sus, preţ în care intră trei nopţi de cazare în cameră dublă, cu pensiune completă şi petrecerea de Revelion.

Masa de Revelion va fi tradiţională, cu produse româneşti, tombolă şi program folcloric. Pentru turiştii care aleg pachetele din Delta Dunării în programul opţional pregătit de organizatori figurează şi pescuitul.

(Material realizat de Cătălin Legănel, corespondenti@mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici