Oferte unice lansate cu ocazia pandemiei: Spectacole gratuite pe Brodway. Pot fi urmărite din orice colţ al lumii

  • Platforma de streaming online „Broadway HD” oferă acces la cele mai renumite show-uri de pe Broadway
  • Primele şapte spectacole pot fi vizualizate gratuit
  • Cats, The King and I, Sunetul muzicii, 42 Street sunt doar câteva dintre show-urile ce vor fi difuzate de „Broadway HD”
192 afișări
Imaginea articolului Oferte unice lansate cu ocazia pandemiei: Spectacole gratuite pe Brodway. Pot fi urmărite din orice colţ al lumii

Oferte unice lansate cu ocazia pandemiei: Spectacol gratuit pe Brodway. Poate fi urmărit din orice colţ al lumii

Teatrele sunt închise. La noi, ca şi la ei. Însă te învăţăm cum te poţi strecura. Platforma de streaming online ”Broadway HD” oferă cele mai fabuloase musical-uri şi show-uri de pe Broadway şi încă 300 spectacole de mare calitate de la New York, Londra şi nu numai.

Desigur, pentru câţiva dolari de abonament, însă... primele 7 zile sunt gratis! Cats, The King and I, Sunetul muzicii, 42 Street sunt doar câteva din titlurile care te aşteaptă.

Asta nu înseamnă că nu merită să faci şi tu un efort. Daţi-vă întâlnire la o oră fixă, îmbracaţi-vă frumos, nu uitaţi o sticlă de vin şi două pahare, apoi reăsiţi-vă pe canapeaua din sufragerie. Carantina asta poate fi şi o ocazie de a vă face în sfârşit luna de miere cum aţi visat. Depinde doar de voi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici