Oficial ucrainean: ruşii au torturat cu electroşocuri un student azer

De pe frontul din Ucraina vin veşti despre grozăviile de care au fost capabili oamenii lui Putin.

459 afișări
Imaginea articolului Oficial ucrainean: ruşii au torturat cu electroşocuri un student azer

Ruşii, capabili de orice

Pe 17 martie, la Mariupol, ruşii au răpit un student originar din Azerbaidjan şi l-au torturat prin electrocutare, în încercarea de a-i extrage mărturisirea că este militar în Batalionul Azov.

Dezvăluirea a fost făcută de comisarul parlamentar pentru drepturile omului, Liudmila Denisova, potrivit căreia tortura electrică a durat 5-6 zile până a fost obţinut acordul privind eliberarea studentului, care a fost bătut violent şi după eliberare.

Tânărul, Huseyn Abdullayev, a relatat că în timpul închisorii a auzit ţipete şi împuşcături din alte celule în care au fost efectuate torturi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici