Olaru: Speranţa noastră e că Boldea nu are sursă de finanţare foarte mare

Şeful Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Codruţ Olaru, a declarat, joi, că din moment ce procurorii au blocat mare parte din conturile pe care le deţine la această dată deputatul Mihail Boldea, speranţa este că nu are sursă de finanţare foarte mare.

107 afișări
Imaginea articolului Olaru: Speranţa noastră e că Boldea nu are sursă de finanţare foarte mare

Olaru: Speranţa noastră e că Boldea nu are sursă de finanţare foarte mare (Imagine: radu iordache/Mediafax foto)

Întrebat dacă Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) are indicii ca înainte să părăsească România, Mihail Boldea şi-a lichitat conturi, Codruţ Olaru a spus: "Vă pot da un singur alt exemplu, de altă natură, nu neapărat bănească: cu o lună înainte de punerea sub învinuire, casa în care locuieşte a fost înstrăinată, în mod formal, în mod categoric, tatălui său".

Avocatul Mihail Boldea, deputat (fost PDL, apoi UNPR-n.r.), a părăsit în 17 martie România, cu destinaţia Ankara, ulterior luând un avion către o ţară exotică. Cu o zi înainte fusese convocat la DIICOT pentru a fi audiat, însă s-a prevalat de dreptul de a tăcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici