Omul de afaceri Sorin Strutinsky, condamnat la 10 ani de închisoare, s-ar fi predat în Italia

  • Omul de afaceri Sorin Strutinsky, condamnat de Tribunalul din Constanţa la 10 ani şi 8 luni de închisoare, s-a predat la o secţie de Poliţie din Italia, potrivit unor surse apropiate anchetei.
  • El va fi extrădat în România, susţin sursele.
718 afișări
Imaginea articolului Omul de afaceri Sorin Strutinsky, condamnat la 10 ani de închisoare, s-ar fi predat în Italia

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, condamnat la 10 ani de închisoare, s-ar fi predat în Italia

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, condamnat de Tribunalul Constanţa la 10 ani şi 8 luni de închisoare, s-ar fi predat în luna februarie la sediul Secţiei de Poliţie din Bologna şi acum urmează să fie extrădat în România.

În momentul în care s-a predat el era însoţit de doi avocaţi. În prezent, Strutinsky se află în arest la domiciliu, precizează sursele.

Sorin Strutinsky, un apropiat al politicienilor Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu, a fost condamnat definitiv anul trecut. El a fost judecat pentru trafic de influenţă, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi spălare de bani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici