Oprescu cere anularea abonamentelor RATB gratuite pentru angajaţii primăriilor

Sorin Oprescu i-a cerut luni directorului RATB să anuleze cele aproximativ 12.000 de abonamente de care beneficiază angajaţii primăriilor, ceea ce va duce la economisirea a aproape un milion de lei. Primarul Capitalei a arătat că tariful biletului s-ar putea mări, dar creşterea va fi "insignifiantă".

52 afișări
Imaginea articolului Oprescu cere anularea abonamentelor RATB gratuite pentru angajaţii primăriilor

Oprescu cere anularea abonamentelor RATB gratuite pentru angajaţii primăriilor (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Trebuie să rezolvăm problema celor 12.000 de abonamente de care beneficiază acum angajaţii primăriilor şi trebuie să analizăm, luna aceasta, oportunitatea şi posibilitatea de a mări cu foarte puţin bani, ce-i drept, tariful biletului fără să ne atingem de gratuităţile acordate pensionarilor", a spus Sorin Oprescu.

Primarul Capitalei a precizat că prin neacordarea de abonamente funcţionarilor din primării se va economisi aproape un milion de lei.

Oprescu a adăugat că va lua în discuţie, împreună cu consilierii municipali, posibilitatea ca parte din valoarea biletului RATB, care în prezent este susţinută de municipalitate, să crească, însă a precizat că majorarea va fi "insignifiantă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici