Oprescu: Schelele de pe Arcul de Triumf vor fi scoase

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat joi că schelele de pe Arcul de Triumf vor fi dezasamblate, pentru că a expirat protocolul încheiat de fostul primar general cu firma care le-a montat, monumentul urmând să fie redat bucureştenilor în cel mai scurt timp.

25 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Schelele de pe Arcul de Triumf vor fi scoase

Oprescu: Schelele de pe Arcul de Triumf vor fi scoase (Imagine: Mediafax Foto)

Primarul general a arătat că a existat un protocol încheiat de fostul primar al Capitalei, Adriean Videanu, în luna decembrie a anului 2007, cu SC DD General Invest SRL, în care era prevăzut că montarea schelelor pe Arcul de Triumf a fost făcută pentru prelevarea de probe care să ajute la efectuarea unor „analize petrografice”.

În urma prelevării acestor probe şi a efectuării analizelor, s-a constatat că Arcul de Triumf este curat şi amenajat, nemaifiind necesară reabilitarea lui.

Protocolul încheiat cu firma SC DD General Invest SRL avea termenul final în 23 iulie 2008, după acest termen schelele urmând a fi demontate, iar monumentul redat bucureştenilor.

Întrebat despre necesitatea acestui protocol, primarul Capitalei a răspuns: „Întrebaţi-l pe Adriean Videanu”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici