Opt hoteluri celebre de pe litoral au rămas fără certificate de clasificare. LISTA publică

Opt hoteluri de pe litoral, deţinute de şase sociatăţi comerciale, au rămas fără certificate de clasificare după un control al Ministerului Turismului, arată rapoartele companiilor către Bursa de Valori Bucureşti.

1049 afișări
Imaginea articolului Opt hoteluri celebre de pe litoral au rămas fără certificate de clasificare. LISTA publică

Opt hoteluri celebre de pe litoral au rămas fără certificate de clasificare. LISTA publică

Cele opt hoteluri sunt:

Clăbucet din Neptun, deţinut de Clăbucet Estival 2002,

Romanţa din Neptun, deţinut de Romanţa Estival 2002,

Caraiman şi Terra din Neptun, deţinute de Terra Estival 2002,

Bâlea din Neptun, deţinut de Bâlea Estival 2002,

Craiova şi Slatina din Neptun, deţinute de Hotel Club Estival 2002, precum şi

Banat din Olimp, deţinut de Banat Estival 2002.

Companiile sunt listate pe sistemul AeRO al bursei. În rapoarte se precizează că societăţile au făcut plângeri în instanţă împotriva proceselor verbale de control.

Conform legislaţiei, certificatul de clasificare este documentul care prezintă nivelul de confort, calitatea dotărilor şi a serviciilor prestate de hoteluri sau restaurante. Controlul Ministerului Turismului a avut loc în vara anului trecut.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici