Opt persoane, reţinute după o bătaie în urma căreia un bărbat şi o femeie au ajuns la spital, în judeţul Sibiu

Opt persoane au fost reţinute după un scandal în care au fost implicate 12 persoane, în localitatea Blăjel, judeţul Sibiu. În urma loviturilor, un bărbat şi o femeie au ajuns la spital.

175 afișări
Imaginea articolului Opt persoane, reţinute după o bătaie în urma căreia un bărbat şi o femeie au ajuns la spital, în judeţul Sibiu

Opt persoane, reţinute după o bătaie în urma căreia un bărbat şi o femeie au ajuns la spital, în judeţul Sibiu

Potrivit IPJ Sibiu, poliţiştii medieşeni au reţinut, miercuri, opt persoane care au provocat un scandal pe strada Veselă din localitatea Blăjel.

Opt bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 şi 43 de ani, din localitatea Blăjel, au fost reţinuţi 24 de ore pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, loviri sau alte violenţe şi ameninţare.

”În fapt, la data de 23 august a.c., în jurul orei 22:00, pe strada Veselă din localitatea Blăjel, a izbucnit un scandal între două grupuri de aproximativ 12 persoane, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi şi al consumului de alcool. Conflictul a degenerat în distrugeri şi vătămări corporale, un bărbat şi o femeie fiind transportaţi la spital cu răni la nivelul feţei şi al membrelor, fără a rămâne internaţi. În urma investigaţiilor efectuate privind rolul şi implicarea celor care au luat parte la conflict, la data de 30 august a.c., s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a opt dintre participanţii la scandal”, arată IPJ Sibiu.

Joi, cei opt bărbaţi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş cu propunere de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici