Optsprezece irakieni, prinşi când încercau să intre ilegal în România

Poliţiştii de frontieră din Oraviţa au prins, marţi, optsprezece irakieni, între care cinci copii, cel mai mic de doar doi ani, în timp ce încercau să intre ilegal din Serbia în România pentru a ajunge într-un stat din vestul Europei.

306 afișări
Imaginea articolului Optsprezece irakieni, prinşi când încercau să intre ilegal în România

Optsprezece irakieni, prinşi când încercau să intre ilegal în România

Poliţiştii de frontieră de la Oraviţa au prins, marţi dimineaţă, în apropierea localităţii de frontieră Vrani, 18 irakieni care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

Cetăţenii din Irak, între care cinci copii, au vârste cuprinse între 19 şi 40 de ani, iar copiii între 2 şi 6 ani, au declarat că au trecut ilegal frontiera din Serbia si intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Cei 18 sunt cercetaţi pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici