Orban: Reluarea transportului public în Ilfov are nevoie de un act normativ

Ministrul Transporturilor Ludovic Orban a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că pentru reluarea transportului public în judeţul Ilfov, Guvernul ar trebui să emită un act normativ care să reglementeze acest transport, urmând ca, săptămâna viitoare, să aibă loc întâlniri cu primarul Capitalei.

14 afișări
Imaginea articolului Orban: Reluarea transportului public în Ilfov are nevoie de un act normativ

Orban: Reluarea transportului public în Ilfov are nevoie de un act normativ (Imagine: Mediafax Foto)

Demnitarul a precizat că soluţia reluării transportului în Ilfov nu este la Ministerul Transporturilor, ci la Primăria Capitalei.

"Nu depinde de noi să se reia transportul public în Ilfov. Premierul ne-a solicitat să luăm legătura cu primarul Sorin Oprescu, ceea ce vom şi face săptămâna viitoare", a spus Orban.

Ministrul Transporturilor a adăugat că primarul general Sorin Oprescu ar vrea ca Guvernul să emită un act normativ care să reglementeze acest transport, pentru că nu este normal ca de transportul public din Bucureşti, subvenţionat de la bugetul local, să beneficieze şi cetăţenii din Ilfov.

Premierul Tăriceanu a solicitat conducerii Ministerului Transporturilor şi Ministerului Internelor, în şedinţa de miercuri a Guvernului, să identifice cât mai curând soluţii pentru reluarea transportului public din judeţul Ilfov către Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici