Video Orban: Situaţia plecărilor şi sosirilor din Gara de Nord, reglementată până la 17.00

Ministrul Transporturilor Ludovic Orban a declarat, joi, că, până la ora 17.00, situaţia se va normaliza în ceea ce priveşte plecările şi sosirile în Gara de Nord şi că, după oprirea viscolului, utilajele de deszăpezire vor acţiona pe sectoarele de drum închise.

2 afișări

Orban a anunţat, după şedinţa Comandamentului Central de Iarnă, redeschiderea aeroporturilor "Henri Coandă" şi "Aurel Vlaicu".

Ministrul a precizat că porturile maritime rămân închise, iar porturile dunărene Galaţi, Tulcea şi Brăila funcţionează în condiţii de iarnă.

Conform lui Ludovic Orban, imediat ce viscolul încetează se va interveni pe sectoarele de drum închise, repectiv pe Autostrada Soarelui, tronsonul Bucureşti-Feteşti.

El a precizat că vor fi menţinute 20 de utilaje, care vor acţiona pe DN2A Constanţa Bucureşti, DN 39 - Vama Veche - Constanţa şi DN 5 Giurgiu - Bucureşti.

Peste zece trenuri care trebuiau să sosească în Gara de Nord sau să plece din Bucureşti, întârzie din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a informat, joi, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Directorul de exploatare al CFR Călători, Valentin Dorobanţu, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că "nu merge niciun macaz la Bucureşti" şi că 200 de angajaţi lucrază pentru remedierea situaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici