OTOPENI: Zboruri cu întârzieri pe Aeroportul Henri Coandă Bucureşti din cauza degivrării aeronavelor/Şase curse, anulate

Aeroportul Henri Coandă Bucureşti operează vineri dimineaţă în condiţii de iarnă, fiind înregistrate întârzieri de până la 50 de minute la decolarea aeronavelor, pentru degivrare, potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

2714 afișări
Imaginea articolului OTOPENI: Zboruri cu întârzieri pe Aeroportul Henri Coandă Bucureşti din cauza degivrării aeronavelor/Şase curse, anulate

OTOPENI: Întârzieri la decolare pe Aeroportul Henri Coandă Bucureşti din cauza degivrării aeronavelor

Reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB) au transmis că operarea avioanelor este normală pentru această perioadă, dar că pe aeronave s-a depus un strat serios de gheaţă, astfel că şi degivrarea acestora a fost mai dificilă, întârzierile ajungând, la unele decolări, până la 50 minute.

Echipajele companiei au intervenit constant cu utilajele, astfel încât pistele, platformele, căile de rulare, dar şi căile de acces rutiere sunt curate şi au aderenţă bună.

Şase curse care trebuiau să aterizeze astăzi pe Otopeni au fost anulate, din cauza condiţiilor meteo

Un număr de şase curse care trebuiau să aterizeze, în această noapte şi în această dimineaţă, pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti (Otopeni) au fost anulate, din cauza condiţiilor meteorologice, conform Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Două dintre acestea sunt curse operate de Wizz Air: de la Barcelona, care trebuia să aterizeze la ora 1:55, şi de la Sheffeld, programată la 3:10. Aceleaşi curse au fost anulate aseară, la ora 18:40, respectiv 19:45, la plecare.

De asemenea, următoarele patru curse Tarom care trebuiau să ajungă pe Otopeni, în această dimineaţă, au fost anulate: Suceava (6:55), Chişinău (6:55), Baia Mare (7:00) şi Timişoara (7:00).

CNAB nu a putut furniza alte informaţii, decizia de a transfera pasagerii pe alte rute revenind companiilor de operare, respectiv Wizz Air şi Tarom.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici