(P) De McHappy Day fii alături de Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald

McHappy Day este cel mai mare eveniment anual al Fundaţiei pentru Copii Ronald McDonald. Persoane publice, parteneri, angajaţi şi prieteni ai McDonald’s devin purtători ai mesajului ”Mi-e poftă să fac bine” pentru a susţine cauza Fundaţiei pentru Copii Ronald McDonald.

216 afișări
Imaginea articolului (P) De McHappy Day fii alături de Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald

De McHappy Day fii alături de Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald

Campania „Mi-e poftă să fac bine” are ca scop strangerea de fonduri pentru construirea celei de a treia case Ronald McDonald.  In cadrul campaniei ”Mi-e pofta sa fac bine!” desfasurata in perioada 14 – 20 noiembrie, in fiecare dintre cele 68 restaurante McDonald’s din tara, clientii, angajatii si partenerii companiei sunt incurajati sa doneze pentru cauza Fundatiei.

McDonald’s va dona cate un leu din fiecare Big Mac sau McChicken (sandvis sau meniu) vandut in perioada campaniei, totul pentru a strange suma necesara pentru construirea celei de a treia case a Fundatiei.
Până în prezent, peste 15.000 de familii au fost primite în “Casele departe de casă” Ronald McDonald din Bucureşti şi Timişoara. Casele construite prin intermediul Fundatiei ofera cazare gratuita si toate conditiile necesare parintilor ai caror copii sunt internati in spitale pentru tratamente pe termen lung. Pe toata durata tratamentului parintii sunt aproape de copii, pentru a le oferi toată susţinerea şi dragostea.

„Casa Ronald McDonald este: o casă caldă, primitoare, cu angajaţi cu suflet mare, o casă unde uit de spital şi mă pot bucura de căldura unui cămin.” - Cristian, 9 ani, Casa Ronald McDonald Timişoara

Despre Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald

Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald a fost înfiinţată în 1998 şi este principalul donator pentru cele două case Ronald McDonald din Timişoara şi din Bucureşti care găzduiesc familiile copiilor spitalizaţi pe durata tratamentelor medicale îndelungate. În total, peste 15.000 de familii au fost primite în aceste “Case departe de casă”. McHappy Day este cel mai mare eveniment anual caritabil pe care McDonald’s îl organizează în vederea strângerii de fonduri pentru Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald.

De asemenea, începând cu anul 2013 Fundaţia este coordonată de un consiliu onorific, din care fac parte:
Prof. Univ. Dr. Dan Mircea Enescu, directorul spitalului de copii Grigore Alexandrescu
Prof. Univ. Dr. Mărgit Şerban, directorul secţiei de hemato-oncologie a spitalului de copii Louis Ţurcanu
Dr. Alin Popescu, Medic specialist de medicină sportivă
Dna. Amalia Nastase, personalitate publică
Dl. Daniel Boaje, director general al McDonald’s in România
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici