(P) Încălţăminte marca adidas pentru bărbaţi cu stil – vezi cele mai noi tendinţe

Unul dintre cele mai populare branduri din lumea streetwear pe care orice iubitor de stil urban îl cunoaşte? Este simplu - vorbim, bineînţeles, despre adidas şi despre cele trei benzi iconice. Brandul a rămas în top timp de decenii şi nu încetează niciodată să stabilească tendinţe care sunt rapid adaptate de moda urbană. Se remarcă în special colecţiile de sneakers care combină perfect calitatea şi designul. Te întrebi ce ţinute vor domina în viitorul apropiat? Care sunt propunerile la care ar trebui să acorde atenţie fiecare sneakerhead? Am pregătit toate răspunsurile mai jos. Vrem să-ţi spunem de pe acum că vei găsi cele mai noi modele pentru bărbaţi de la adidas la Sizeer - online şi în showroom-uri.

2456 afișări
Imaginea articolului (P) Încălţăminte marca adidas pentru bărbaţi cu stil – vezi cele mai noi tendinţe

Încălţăminte pentru bărbaţi de la adidas – revenirea la clasic

Streetwear-ul este renumit pentru faptul că se bazează pe estetica retro şi se inspiră din colecţiile spectaculoase de acum câţiva ani. Nu este diferit atunci când vine vorba de pantofi adidas barbati. Printre cele mai noi tendinţe, există încă modele renumite care au fost reactualizate vizual sau completate cu tehnologie modernă. Care dintre produsele clasice marca adidas vor cuceri din nou străzile oraşului? Cu siguranţă merită să mizezi pe adidas Superstar pentru bărbaţi. Modelul legendar cu partea superioară din piele şi învelişul distinctiv din cauciuc din zona degetelor încântă următoarea generaţie de fani streetwear. Poţi opta pentru variantele standard în alb şi negru sau poţi alege versiunea decorată cu detaliile brandului în multicolor. Echilibrul perfect între trecut şi prezent este reprezentat şi de adidas Stan Smith pentru bărbaţi. Designul lor aminteşte de originalul din anii '70, dar poţi conta pe o producţie mai ecologică şi pe un confort şi mai mare. Alege dintre variantele mereu la modă în alb, cu accente de culoare verde caracteristice seriei, dar nu numai. Streetwear-ul este din ce în ce mai dornic de colaborări interesante cu artiştii. Un exemplu este colecţia adidas Stan Smith x André Saraiva. Artistul de graffiti a conceput versiunea sa de sneakers, care încântă orice sneakerhead. Apreciezi vibraţia urbană outdoor? Atunci vei fi cu siguranţă interesat de pantofii sport adidas Terrex pentru bărbaţi. Acest model permite să te plimbi cu încredere prin tot oraşul şi se potriveşte perfect cu actualul trend utility. Bineînţeles, acestea nu sunt toate propunerile brandului adidas pe care le vei găsi la Sizeer.

 

Sneakers moderni în stilul brandului adidas      

Cele mai recente modele ale brandului completate de cele trei benzi nu sunt doar o întoarcere la originile sale. Marca a pregătit ceva şi pentru fanii încălţămintei de designer, expresive şi echipate cu cele mai recente soluţii tehnologice. Merită cu siguranţă menţionaţi pantofii sport adidas NMD R1 pentru bărbaţi, care garantează suport şi confort maxim în timp ce traversezi jungla urbană. Cromatica interesantă şi forma inedită fac ca acest model să fie unic şi extrem de confortabil. Dacă eşti adeptul unui look mai sportiv, optează pentru încălţămintea din colecţia adidas ZX Flux. Sneakerşii ultra-uşori pentru bărbaţi sunt dotaţi cu tehnologii pentru a transforma fiecare pas într-o adevărată plăcere. Detaliile nu au fost uitate: accentele futuriste adaugă o notă unică designului. Poţi opta pentru o versiune monocromă sau îţi poţi accentua look-ul cu partea superioară multicoloră. Last but not least  - adidas Ozweego pentru bărbaţi. Pantofii sport şi-au făcut deja un nume printre sneakerheads din întreaga lume şi este sigur că popularitatea lor nu va dispărea prea curând. Dacă îţi place să te joci cu moda, vrei să atragi privirile şi, în acelaşi timp, pui preţ pe o manoperă de cea mai bună calitate, acest model nu te va dezamăgi. Atenţie extraordinară la detalii, versiuni interesante de culori şi sisteme practice care îmbunătăţesc confortul purtării - aşa poate fi descrisă pe scurt seria Ozweego.

Vizitează magazinul online Sizeer sau unul dintre showroom-urile noastre şi vezi cele mai recente tendinţe urbane de la adidas!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici