(P) Industria medicală din Europa, digitalizată cu sprijinul unei companii cu conducere românească. Bogdan Dumitrescu, CEO htss: Farmacii, clinici şi spitale din 11 ţări sunt digitalizate cu ajutorul produselor noastre

Domeniul medical trece printr-o revoluţie digitală. Big Data, machine learning, Inteligenţa Artificială şi alte inovaţii deschid noi frontiere în medicină, o tendinţă care a devenit deosebit de vizibilă în timpul pandemiei COVID-19.

166 afișări
Imaginea articolului (P) Industria medicală din Europa, digitalizată cu sprijinul unei companii cu conducere românească. Bogdan Dumitrescu, CEO htss: Farmacii, clinici şi spitale din 11 ţări sunt digitalizate cu ajutorul produselor noastre

(P) Industria medicală din Europa, digitalizată cu sprijinul unei companii cu conducere românească. Bogdan Dumitrescu, CEO htss: Farmacii, clinici şi spitale din 11 ţări sunt digitalizate cu ajutorul produselor noastre

Privind dincolo de pandemie, se aşteaptă ca digitalizarea în domeniul sănătăţii să îmbunătăţească o gamă largă de rezultate, precum prevenirea şi tratarea bolilor.

„Telemedicina, dispozitivele şi soluţiile medicale bazate pe inteligenţa artificială (AI) şi Machine Learning (ML), automatizarea fluxurilor de lucru şi dosarele electronice de sănătate sunt doar câteva exemple concrete de transformare digitală în domeniul asistenţei medicale, care remodelează complet modul în care interacţionăm cu profesioniştii din domeniul sănătăţii, modul în care datele noastre sunt partajate între furnizori şi modul în care se iau decizii cu privire la planurile noastre de tratament. Inovaţia este numele jocului aici, iar scopul principal al htss este de a simplifica munca medicilor, de a optimiza sistemele, de a îmbunătăţi rezultatele pentru pacienţi, de a reduce erorile umane şi de a diminua costurile, oferindu-le pacienţilor acces cât mai facil la servicii de sănătate şi experienţe calitative atât online cât şi offline”, afirmă Bogdan Dumitrescu, CEO High-Tech Systems & Software.

Htss contribuie la transformarea digitală în domeniul sănătăţii, prin produsele şi serviciile pe care le pune la dispoziţie.

Asistenţă medicală la cerere

Pacienţii îşi doresc să beneficieze de servicii de asistenţă medicală după propriul program. Soluţia telemedica, de la htss, este creată în mod special pentru a satisface această nevoie. Prin noua platformă, atât medicii, cât şi pacienţii pot solicita şi accesa consultaţii online, de oriunde. De asemenea, istoricul medical este disponibil direct din platformă, fapt ce îmbunătăţeşte considerabil experienţa utilizatorilor, dar şi managementul programărilor. Cu telemedica, clinicile şi spitalele îşi sporesc eficienţa şi productivitatea.

Management optimizat al activităţilor din clinici şi spitale

Managementul unei instituţii medicale este o sarcină ce consumă mult timp şi energie. Tocmai de aceea htss a dezvoltat produsul omnimedica, o soluţie software dedicată domeniului medical. omnimedica este ideală pentru gestionarea fluxurilor interne si externe, a procedurilor medicale, dar şi pentru activitatea de măsurare specifică managementului medical. De asemenea, cu aplicaţia htss costurile sunt optimizate, deoarece omnimedica permite consultarea de KPIs specifici, evaluarea propriilor performanţe şi identificarea soluţiilor ce pot fi implementate pentru a face faţă eventualelor provocări.

Digitalizarea farmaciilor

Soluţia Pharmaceutical de la htss îmbină tehnologia cu ştiinţa farmaceutică pentru a-i ajuta pe farmacişti să recomande medicamentele potrivite istoricului medical şi de medicaţie al pacientului. De asemenea, Pharmaceutical ajută lanţurile de farmacii sau unităţile individuale în a gestiona activităţile curente, relaţiile cu furnizorii, statusul comenzilor şi al stocurilor, implementarea preţurilor sau creşterea oportunităţilor de cross-sale.

Planificare rapidă a turelor de lucru

Cu shiftin, aplicaţia de programare şi gestiune a turelor de lucru, managerii din instituţiile medicale reuşesc să se organizeze şi să se adapteze instant la schimbările ce pot apărea în timpul gărzilor, au la îndemână situaţia pontajelor şi rapoarte detaliate de performanţă. Mai mult, shiftin le permite angajaţilor să comunice cu uşurinţă între ei, să dea alerte, să comenteze, dar şi să solicite cereri de concediu, zile libere etc. Interfaţa prietenoasă şi agilă a făcut ca shiftin să devină rapid aplicaţia preferată a managerilor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici