(P) Ţinute de vară pentru femei - o trecere în revistă a rochiilor sport la modă şi confortabile

Tricou, pantaloni jogger, pantaloni scurţi - ok! Dar cum rămâne cu rochia?... Dacă acest cuvânt încă te face să te gândeşti la rochia din taftă pe care ai purtat-o la nunta verişoarei tale sau la rochia din dantelă pe care ai cumpărat-o pentru prima întâlnire, este timpul pentru o schimbare! Îţi prezentăm modele în stil street, care vor deveni cu siguranţă preferatele tale.

167 afișări
Imaginea articolului (P) Ţinute de vară pentru femei  - o trecere în revistă a rochiilor sport la modă şi confortabile

Rochii sport pentru fanele stilului streetwear

Rochia cu croială tip tricou este un articol vestimentar reprezentativ pentru moda streetwear. Este o parte esenţială a stilului casual de tip skate, motiv pentru care arată atât de bine cu o cămaşă în carouri, şosete lungi şi tenişi de la Vans. Apropo de Vans, brandul californian prezintă modele excelente care conferă un vibe specific Coastei de Vest. Rochiile marca Vans în negru, alb şi gri, din bumbac, pot fi purtate toată vara şi, în funcţie de accesorii, pot arăta complet diferit în fiecare zi. Dacă, pe de altă parte, îţi plac modelele mai strânse pe corp, le vei găsi în colecţia Essencial - linia basic iconică marcată de Swoosh. Modelele de la Nike cu decolteu prevăzut cu bandă lată şi confortabilă sunt disponibile în acest sezon nu doar în alb şi negru, ci şi în culori pământii strălucitoare - alege-l pe cel care îţi reflectă cel mai bine starea de spirit! Dacă lungimea mini nu te convinge, mai ai şi alte opţiuni - încearcă rochii sport cu lungime midi. Acestea se potrivesc bine nu doar solo, ci şi combinate cu o bluză longsleeve. Este baza perfectă.

Tenis sau baschet?

Skateboardingul nu este singurul sport care inspiră moda în stil streetwear. Brandurile, precum Jordan, continuă să se raporteze la rădăcinile lor baschetbalistice. Rochiile de la Heritage sunt concepute după modelul tricourilor de baschet - cu decupaje adânci la umeri şi ţesătură perforată, respirabilă, acestea se vor potrivi perfect pe timp de vară. Designul impresionant şi numărul jucătorului în mărime maxi, imprimat pe piept, vor conferi stilului tău un vibe de neegalat. Dacă asortezi acest model cu sneakers Air Jordan 1 în versiune high, vei obţine o sinergie deplină. Vrei mai multă inspiraţie în ceea ce priveşte stilul sportiv? Explorează rochii adidas cu decolteu în stil polo. Este o propunere ceva mai fancy - combină vibe-ul de tenis cu pantofi masivi tip daddy de la Fila sau cu o altă încălţăminte interesantă!

Modele cu bretele, fante sau poate... cu bolero?

Tricourile de baschet nu reprezintă punctul final al inspiraţiei. Dacă vrei să experimentezi cu ţinute stratificate şi diferite modele, optează pentru o abordare neobişnuită a rochiei sport. Modelul evergreen tip tricou poate fi complet transformat de un singur detaliu, cum ar fi un şnur pe lateral - vei găsi astfel de articole în colecţia marca adidas. Cauţi ceva mai mult? Ce zici de varianta adidas Strap cu şiret de sus până jos, care să fie mulat pe corp, pe care îl poţi combina cu o jachetă din denim sau o bluză cu fermoar? Şi acesta nu este sfârşitul ideilor brandului german. Cea mai recentă lansare a prezentat, de asemenea, un model maxi cu decolteu tip halter, care este însoţit de un bolero deosebit. Dacă principala asociere pe care o ai în acest moment este reprezentată de ţinutele de mireasă, te convingem că există şi alte opţiuni: datorită mânecilor subţiri, detaliilor de firmă şi logo-ului Trefoil de pe piept, acest model se potriveşte de minune cu outfit-urile street minimaliste. Pentru vară, marca adidas prezintă, de asemenea, rochii din bumbac tip tank top cu design tie-dye, care să ofere ţinutei tale urbane un vibe boho, mai ales atunci când le asortezi cu flip-flops coloraţi. Dacă, pe de altă parte, preferi bretelele subţiri în stilul anilor '90, aruncă o privire la rochiile Nike Femme. Bumbacul uşor şi respirabil va rezista la testul timpului chiar şi în cele mai călduroase condiţii meteo, iar designul fără complicaţii va permite să asortezi acest model cu orice jachetă sau bluză. Fie că optezi pentru un stil maximalist sau maximalist, multicolor sau monocrom - mizează pe o rochie!

Te-ai gândit deja la un nou outfit? Vino la Sizeer şi alege rochiile tale preferate în stil sport pentru vară - în showroom-uri sau online.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici