Pacient transferat la Spitalul” Victor Babeş”, în stare gravă, în urma incendiului de la Institutul ”Matei Balş”

  • Un singur pacient transferat de la Matei Balş la Spitalul „Victor Babeş” este în stare gravă.
  • Doi pacienţi au forme medii spre severe de boală şi au nevoie de oxigen, iar al patrulea este echilibrat.
  • În total, patru pacienţi de la Matei Balş au ajuns vineri la Victor Babeş după incendiu, fiind aşteptaţi alţi doi.
413 afișări
Imaginea articolului Pacient transferat la Spitalul” Victor Babeş”, în stare gravă, în urma incendiului de la Institutul ”Matei Balş”

Un singur pacient transferat la Spitalul” Victor Babeş” este în stare gravă, în urma incendiului de la Institutul ”Matei Balş”

Dr. Simina Florescu, directorul medical al Spitalului „Victor Babeş” a declarat că aşteaptă alţi doi pacienţi afectaţi de incendiul de la Matei Balş. Cei doi au forme medii de boală şi nu necesită condiţii speciale de terapie intensivă.

Întrebată despre starea de sănătate a celor patru pacienţi transferaţi pe parcursul dimineaţii la Victor Babeş, dr. Simina Florescu a spus că unul dintre aceştia a fost deja intubat, doi au forme medii spre severe de boală şi au nevoie de oxigen, iar al patrulea este echilibrat.

Medicul a precizat că pacienţii sunt persoane mai în vârstă.

Simina Florescu a făcut precizări cu privire la locurile disponibile din spitalul „Victor Babeş” şi a spus că unitatea medicală şi-a exprimat disponibilitatea pentru cel puţin 60 de locuri, însă disponibilitatea depinde de câţi pacienţi au nevoie de terapie intensivă, pentru că acolo nu sunt locuri.

„Avem şi secţia de la Pipera care deocamdată am închis-o pentru că nu mai erau pacienţi şi o putem pune la dispoziţie şi pe aceea”, a spus medicul.

În total, patru pacienţi de la Matei Balş au ajuns vineri la Victor Babeş după incendiu, fiind aşteptaţi alţi doi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici