Pagina Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului a fost atacată de persoane necunoscute

  • Pagina Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului a fost atacată de persoane necunoscute.
  • Reprezentanţii Arhiepiscopiei cer credincioşilor să fie atenţi cu orice apel sau mesaj de pe pagina de socializare.
171 afișări
Imaginea articolului Pagina Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului a fost atacată de persoane necunoscute

„Pentru că ieri paginile de Facebook <Arhiepiscopia Tomisului> şi <Radio Dobrogea> au fost supuse unui atac din partea unui cont <de afacere> intitulat <US Media>, cu locaţia aparentă în Vietnam, care a preluat în mod fraudulos anumite atribuţii de administrare ale paginilor sus-amintite, Arhiepiscopia Tomisului a sesizat Facebook şi va formula în cel mai scurt timp o plângere şi poliţiei cu privire la această situaţie”, transmit Reprezentanţii Arhiepiscopiei.

Până la rezolvarea acestei probleme, Arhiepiscopia Tomisului face apel către credincioşii care urmăresc cele două pagini să fie precauţi în legătură cu orice apel, mesaj, solicitare, abordare făcută în numele instituţiei.

Apoi, aceştia au precizat că toţi administratorii de pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului au fost eliminaţi din sistemul paginii de către falsul administrator, ca urmare a avertismentului difuzat: „Pagina nu mai este administrată de Arhiepiscopia Tomisului la momentul actual”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici