Palatul de Justiţie din Suceava, evacuat după un apel privind amplasarea unui dispozitiv exploziv

Magistraţii şi angajaţii din Palatul de Justiţie din Suceava, precum şi celelalte persoane aflate în clădire au fost evacuaţi, miercuri la prânz, după ce un apel la 112 anunţa că în instituţie ar fi amplasat un dispozitiv exploziv, transmite corespondentul MEDIAFAX.

34 afișări
Imaginea articolului Palatul de Justiţie din Suceava, evacuat după un apel privind amplasarea unui dispozitiv exploziv

Palatul de Justiţie din Suceava, evacuat după un apel privind amplasarea unui dispozitiv exploziv (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că miercuri, în jurul orei 11:30, la Serviciul unic de urgenţă 112 a fost primit un apel, o voce de bărbat tânăr anunţând că la Tribunalul Suceava ar fi amplasat un dispozitiv exploziv.

Grupa pirotehnică a IPJ Suceava s-a deplasat la faţa locului şi, împreună cu jandarmii, a luat măsura evacuării personalului aflat în interiorul Palatului de Justiţie.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, în urma verificărilor făcute în amănunt, în fiecare încăpere, nu a fost găsit niciun asemenea dispozitiv, astfel că personalul a fost anunţat că poate intra în clădire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici