Până unde ai merge pentru bani? Top 10 meserii murdare, dar bănoase!

La un moment dat în viaţă poate că ai fost tentat să spui „N-aş face asta nici pentru un milion de dolari!” Dar dacă toată lumea ar gândi la fel, cine ne-ar mai ridica gunoiul, cine ne-ar mai repara ţevile sparte sau cine ar mai scoate cărbunele sau petrolul din pământ? Şi asta ca să enumerăm doar câteva dintre cele mai murdare meserii din lume, potrivit www.incont.ro.

193 afișări
Imaginea articolului Până unde ai merge pentru bani? Top 10 meserii murdare, dar bănoase!

Până unde ai merge pentru bani? Top 10 meserii murdare, dar bănoase! (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto

Dar când munca este recompensată cu salarii pe măsură, nimic nu este prea scârbos. Să vedem, aşadar, care sunt, în opinia americanilor, cele mai murdare meserii şi, mai ales, cu cât îi plătesc ei pe cei care le fac.

Fie că este vorba despre ridicarea gunoiului menajer sau de îmbălsămarea cadavrelor, multă lume prefera să nu se gândească la faptul că este nevoie şi de astfel de servicii pe care trebuie să le facă cineva.
Iar când vedem cu cât sunt plătite aceste activităţi, parcă începem să ne gândim de două ori înainte de a refuza o astfel de îndeletnicire.

Asta în America, pentru că la noi unele dintre ele sunt privite ca fiind la marginea societăţii, iar remuneraţia se învârte undeva în jurul salariului minim pe economie.

Citeşte mai multe despre top 10 meserii murdare, dar bănoase pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici