Panică la metrou: Un tren s-a defectat la staţia Piaţa Unirii, zeci de călători fiind debarcaţi

Un tren de metrou s-a defectat în jurul orei 19.00 între staţiile Izvor şi Piaţa Unirii, călătorii fiind debarcaţi la staţia Piaţa Unirii 1. Trenul a fost scos de pe linie, circulaţia fiind reluată după aproximativ 20 de minute, potrivit surselor din cadrul Metrorex.

434 afișări
Imaginea articolului Panică la metrou: Un tren s-a defectat la staţia Piaţa Unirii, zeci de călători fiind debarcaţi

Panică la metrou: Un tren s-a defectat la staţia Piaţa Unirii, zeci de călători fiind debarcaţi

Echipajul Metrorex a intervenit pentru debarcarea pasagerilor.

„Conform procedurii de debarcarea, a venit un tren de ajutor, care a scos trenul defect de pe linie. Călătorii au fost debarcaţi conform procedurii, printr-o singură parte, spre staţia Unirii 1, pe firul 1”, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Metrorex.

Potrivit surselor citate, trenului i s-ar fi blocat o frână, dar tehnicienii din cadrul companiei feroviare vor analiza problema.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici