Papa Francisc a adormit în timpul vizitei în Cipru

În timpul unei întâlniri cu Hrisostomos al II-lea, Arhiepiscopul Ciprului, Papa a închis pentru scurt timp ochii, dând impresia că este pe cale să adoarmă.

915 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc a adormit în timpul vizitei în Cipru

Papa Francisc a adormit în timpul vizitei în Ciprului

Francisc, în vârstă de 84 de ani, şi-a început prima călătorie în Cipru joi, 2 decembrie, cu o vizită la catedrala maronită a insulei.

Papa a lăudat Cipru pentru gestionarea afluxului de refugiaţi despre care autorităţile spun că devine un fenomen copleşitor.

În timpul ce Arhiepiscopul Ciprului, Hrisostomos al II-lea, îşi ţinea discursul, Papa a dat semne că aţipeşte.

Sfântul Părinte, care evită maşinile mari, a mers într-un Fiat 500 mic, negru, cu geamuri deschise.

Papa va fi în Cipru până sâmbătă, apoi se va muta în Grecia, pentru 3 zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici