Parcare plătită prin SMS. Vezi cât costă o oră de staţionare

Clienţii Vodafone România vor putea plăti parcarea din zona Ateneului Român, de la 1 ianuarie, printr-un SMS la numărul 7577, la un tarif de 0,5 euro (TVA inclusă) pentru o oră de parcare, a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

265 afișări
Imaginea articolului Parcare plătită prin SMS. Vezi cât costă o oră de staţionare

Parcare plătită prin SMS. Vezi cât costă o oră de staţionare (Imagine: Mediafax Foto)

"Clienţii serviciilor prepaid şi postpaid vor putea trimite câte un SMS pentru fiecare oră de parcare, pentru un tarif de 0,5 euro (TVA inclus). După trimiterea mesajului, aceştia vor primi, prin SMS, confirmarea plăţii şi intervalul orar pentru care parcarea este achitată. Cu cinci minute înainte de expirarea perioadei plătite de parcare, utilizatorii vor primi o notificare prin SMS, despre apropierea finalului perioadei achitate", se arată într-un comunicat al Vodafone România.

Serviciul va fi disponibil cu sprijinul Primăriei Capitalei.

Operatorul va oferi, în viitor, posibilitatea plăţii parcării prin SMS pentru mai multe zone din Bucureşti.

Vodafone România este al doilea jucător local pe piaţa de telefonie mobilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici