Parchet: Decesul femeii găsită moartă în cartierul Giuleşti din Capitală a fost violent

Procurorii bucureşteni au primit raportul medico-legal în cazul bătrânei care a fost găsită moartă, luni, în cartierul Giuleşti din Capitală, documentul atestând faptul că moartea femeii a fost una violentă cauzată de o tăietură în zona gâtului, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

495 afișări
Imaginea articolului Parchet: Decesul femeii găsită moartă în cartierul Giuleşti din Capitală a fost violent

Parchet: Decesul femeii găsită moartă în cartierul Giuleşti din Capitală a fost violent (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Femeia, în vârstă de 89 de ani, a fost ucisă de fiul ei, care apoi a încercat să se sinucidă.

Potrivit concluziilor consemnate în raportul medico-legal, moartea femeii a fost una violentă şi a fost cauzată de o hemorogie externă consecutivă, de o plagă tăiată în regiunea cervicală anterioară.

"Leziunile traumatice constatate la nivelul regiunii cervicale au putut fi produse prin lovire cu corp tăietor precum cuţit sau orice obiect asemănător şi au legătură directă de cauzalitate cu decesul victimei", se arată în documentul citat.

Potrivit raportului, restul leziunilor traumatice constatate s-au putut produce prin lovire cu sau de corpuri dure sau/şi corp tăietor şi nu au rol tanato-generator.

Sursele citate au mai precizat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul găsit în imobil care se afla în comă este în continuare internat în spital şi a fost deja supus unei operaţii, urmând ca anchetatorii să-l audieze după ce acesta îşi va reveni.

Luni, 1 august, Parchetul Tribunalului Bucureşti a fost sesizat cu privire la faptul că într-un imobil din cartierul Giuleşti-sectorul 6 Bucureşti, a fost găsit cadavrul unei femei.

Un procuror din cadrul Parchetului Bucureşti şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Omoruri, au făcut cercetarea la faţa locului, ei stabilind că femeia locuia în imobilul respectiv şi avea vârsta de 89 de ani. Cadavrul ei prezenta mai multe leziuni de violenţă - plăgi tăiate şi înjunghiate.

Totodată, în imobil a fost găsit şi un bărbat, în vârstă de 66 de ani, care a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă, având mai multe plăgi înjunghiate la nivelul gâtului. Ulterior, bărbatul a fost transferat la Spitalul Panduri, pentru o intervenţie chirurgicală.

Investigaţiile au relevat faptul că bărbatul şi-a ucis mama, încercând apoi să se sinucidă, tăindu-se la gât.

Parchetul face investigaţii sub aspectul comiterii infracţiunii de omor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici