Părinţii Mădălinei Manole îşi pot vizita nepotul doar două zile pe săptămână. Instanţa a restrâns programul de vizitare

Părinţii Mădălinei Manole au pierdut două zile pe lună din programul de vizitare pentru nepotul lor, copilul artistei şi al soţului ei, Petru Mircea, având dreptul, după o decizie a Tribunalului Bucureşti de joi, să stea cu bunicii doar două zile pe săptămână.

713 afișări
Imaginea articolului Părinţii Mădălinei Manole îşi pot vizita nepotul doar două zile pe săptămână. Instanţa a restrâns programul de vizitare

Mădălinai Manole (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Decizia de joi a Tribunalului Bucureşti a fost luată după ce soţul artistei, Petru Mircea, a făcut apel la o decizie anterioară în acest sens a Judecătoriei Buftea. Tribunalul a micşorat perioada în care soţii Manole îşi vor putea vizita nepotul.

Judecătoria Buftea stabilise anterior că bunicii pot vizita nepotul în primul şi al treilea weekend al lunii, de vineri seară până duminică, şi îl pot ţine la ei pentru un anumit interval de timp în vacanţe.

Prin decizia de joi a Tribunalului s-a stabilit că soţii Manole îşi pot vizita nepotul în aceleaşi weekend-uri, dar de sâmbătă până duminică, reducând aşadar cu o zi perioada de vizită.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Tribunalul Bucureşti a dezbătut apelul lui Petru Mircea în urmă cu o săptămână. La termenul de atunci, instanţa a audiat mai mulţi martori, între care şi pe Ciprian Antohi, un apropiat al artistei, şi a ascultat pledoariile avocaţilor.

Şedinţa de judecată a fost una secretă pentru că, au motivat judecătorii, în cadrul acesteia urmau să fie discutate chestiuni personale care îl vizau pe minor.

Avocaţii părinţilor Mădălinei Manole au declarat că martorii audiaţi au oferit detalii din viaţa celor doi soţi, detalii care să contureze relaţiile dintre Petru Mircea, copil şi bunici.

Magdalena Anca Mircea - cunoscută publicului drept Mădălina Manole - s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naştere. Cântăreaţa a fost găsită moartă de soţul ei, în locuinţa lor din Otopeni.

În 12 august 2010, legiştii au încheiat analiza toxicologică în cazul Mădălinei Manole şi au constatat că artista înghiţise doar Furadan, nefiind găsite în sânge alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit, potrivit declaraţiilor directorului general al INML "Mina Minovici", Dan Dermengiu.

Cristian Sorin Urziceanu, bărbatul care a vândut furadanul cu care s-a sinucis Mădălina Manole, a fost condamnat deja de Tribunalul Bucureşti, la trei ani de închisoare cu suspendare, decizia putând fi atacată cu recurs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici