Pas pentru lărgirea DN3, la două benzi pe sens, în zona Pantelimon

Marţi a fost semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitare necesar pentru lărgirea DN 3, la două benzi pe sens, în zona Pantelimon.

315 afișări
Imaginea articolului Pas pentru lărgirea DN3, la două benzi pe sens, în zona Pantelimon

Pas pentru lărgirea DN3, la două benzi pe sens, în zona Pantelimon

Directorul genal al CNAIR Cristian Pistol a anunţat că a semnat marţi contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar lărgirii acestui sector de drum între DJ301 (oraş Pantelimon) şi intersecţia cu DJ 301B.

Asocierea care a câştigat contractul are la dispoziţie 761.000 de lei, asiguraţi prin Programul Transport, şi 8 luni pentru finalizarea contractului.

„Prin acest proiect, care va face parte din infrastructura Orbitală a Capitalei, dorim să creştem capacitatea de transport şi gradul de siguranţă rutieră în zona Centurii Bucureşti (DNCB). Vor fi sporite astfel eficienţa tehnico-economică, cea de tranzitare şi cea de conectare a DNCB cu A0 (Autostrada de Centură) şi cu reţeaua locală de drumuri”, susţine Cristian Pistol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici