Pasagerii unei curse Blue Air, blocaţi de zece ore la Bruxelles din cauza unei defecţiuni tehnice

Pasagerii unei curse Blue Air, printre care o femeie cu probleme medicale şi 35 de elevi, sunt blocaţi de zece ore pe aeroportul din Bruxelles, din cauza unei defecţiuni la aeronava care urma să îi aducă la Bucureşti, reprezentanţii companiei afirmând că problema a fost deja rezolvată.

518 afișări
Imaginea articolului Pasagerii unei curse Blue Air, blocaţi de zece ore la Bruxelles din cauza unei defecţiuni tehnice

Pasagerii unei curse Blue Air, blocaţi de zece ore la Bruxelles din cauza unei defecţiuni tehnice (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Avionul trebuia să plece spre Bucureşti la 9.00, ora locală, însă decolarea a fost amânată în mai multe rânduri, spun pasagerii.

Pentru această cursă au bilet 150 de persoane, printre care şi cetăţeni străini, au precizat reprezentanţii companiei aeriene.

"Dimineaţă, înainte să urcăm în avion, am fost întorşi din drum. Ulterior, am primit semnale, cam din oră în oră, că urmează să decolăm, iar în jurul orei 15.00 a venit la noi reprezentantul Blue Air pe aeroport, care ne-a spus că este vorba despre o defecţiune tehnică. Am înţeles apoi că trebuie să înlocuiască o piesă. Condiţiile din aeroport sunt ireproşabile, este adevărat, însă printre noi sunt şi persoane cu o situaţie specială, cum este o femeie care a fost operată la Bruxelles şi care a avut nevoie de asistenţă medicală", a declarat, pentru MEDIAFAX, profesoara Marcela Popescu, care a însoţit la Bruxelles, împreună cu alte patru didactice, un grup de 35 de elevi de la Colegiul Naţional "Ienăchiţă Văcărescu" din Târgovişte.

Potrivit reprezentanţilor Blue Air, la avion a trebuit înlocuită o valvă defectă, iar intervenţia tehnică nu a fost posibilă decât după ce echipele tehnice de pe aeroport au rezolvat problemele de la alte aeronave. "Altfel spus, a trebuit să stăm la rând", au declarat cei de la Blue Air.

La ora transmiterii acestei ştiri, avionul efectuează probele necesare după înlocuirea valvei, urmând să decoleze în jurul orei 19.30 (20.30, ora României).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici