Pasajul Unirii din Capitală, închis timp de trei nopţi pentru lucrări de întreţinere

Traficul rutier în Pasajul Unirii va fi restricţionat, pe ambele sensuri de circulaţie, în perioada 22.03.2019, orele 22.00 – 25.03.2019, orele 04.00, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

100 afișări
Imaginea articolului Pasajul Unirii din Capitală, închis timp de trei nopţi pentru lucrări de întreţinere

Pasajul Unirii din Capitală, închis timp de trei nopţi pentru lucrări de întreţinere

"În perioada 22.03.2019, orele 22.00 – 25.03.2019, orele 04.00, se va restricţiona traficul rutier în Pasajul Unirii, pe ambele sensuri de circulaţie, pentru realizarea unor lucrări de întreţinere", anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

Poliţiştii le cer şoferilor să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele agenţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici