Patriarhul Daniel începe recuperarea cu ajutorul unui cadru

Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţă Militar Central îl pregătesc pe Patriarhul Daniel pentru recuperarea postoperatorie, astfel că luni după-amiază, acesta va face câţiva paşi prin rezervă cu ajutorul unui cadru, dar fără a se sprijinii pe piciorul stâng operat.

22 afișări
Imaginea articolului Patriarhul Daniel începe recuperarea cu ajutorul unui cadru

Patriarhul Daniel începe recuperarea cu ajutorul unui cadru

Generalul Ioan Sârbu, comandantul Spitalului Militar Central, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că starea sănătăţii Preafericitului Patriarh Daniel este foarte bună, dovadă că a "lucrat până aproape de miezul nopţii şi abia a fost convins de personalul medical să meargă la culcare".

Recuperarea medicală presupune mai întâi deplasarea cu ajutorul unui cadru, apoi cu o cârjă, însă în niciunul din cazuri Preafericitul Daniel nu va putea pune piciorul stâng în pământ.

Patriarhul Daniel a suferit, duminică, o fractură dublă la gleznă, cu deplasare, în timp ce urca treptele reşedinţei patriarhale. Acesta a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Militar Central din Capitală şi internat în Clinica de ortopedie-traumatologie a unităţii sanitare.

Preşedintele Traian Băsescu l-a vizitat, luni, la Spitalul Militar Central, pe Patriarhul BOR, Preafericitul Daniel, a declarat pentru MEDIAFAX managerul spitalului, generalul Ioan Sârbu.

Vizita şefului statului nu a fost anunţată de Preşedinţie, iar purtătorul de cuvânt al şefului statului, Valeriu Turcan, nu a putut fi contactat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici