Patricia Alexandra Nae şi Alexian-Arthur Stark, aleşi delegaţi de tineret din partea României la ONU

Patricia Alexandra Nae şi Alexian-Arthur Stark au fost aleşi să reprezinte România în calitate de delegaţi de tineret la Naţiunile Unite pentru perioada 2024-2025, a anunţat vineri Ministerul Muncii, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, printr-un comunicat.

70 afișări
Imaginea articolului Patricia Alexandra Nae şi Alexian-Arthur Stark, aleşi delegaţi de tineret din partea României la ONU

Patricia Alexandra Nae şi Alexian-Arthur Stark (foto mijloc), aleşi delegaţi de tineret din partea României la ONU

Conform ministerului, cei doi au demonstrat excelenţă academică, implicare comunitară şi o profundă dedicare faţă de cauzele globale.

Patricia Alexandra Nae a fost una dintre cele mai bune studente ale generaţiei sale la secţia de Studii de Securitate în Limba Română a Universităţii Babeş-Bolyai, promoţia 2020. Datorită performanţelor sale academice, a obţinut o bursă completă pentru masteratul în Studii de Naţionalism la Universitatea Central-Europeană din Viena, pe care l-a finalizat în 2022. Anul trecut s-a întors în România pentru a lucra în consultanţă politică, colaborând cu doi membri ai Parlamentului României.

Alexian-Arthur Stark are 19 ani şi este student la Academia de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale şi la Universitatea Politehnică din Bucureşti, Facultatea de Inginerie Aerospaţială. Tânărul este stagiar în cadrul Comisiei pentru politică externă din Senatul României.

Ministerul Muncii transmite aprecieri pentru activitatea depusă de Anamaria Lăzăruc şi Alexandru Drăgia la Organizaţia Naţiunilor Unite, acolo unde au reprezentat interesele a peste 5 milioane de tineri români, în mandatul 2023-2024.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tineret,
onu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici