Patronul unei firme de pază din Capitală, arestat după ce a bătut o femeie şi a lovit maşina Poliţiei

Patronul unei firme de pază din Bucureşti a fost arestat preventiv, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a lovit o femeie într-un restaurant, după care a intrat cu autoturismul în maşina poliţiştilor chemaţi la faţa locului şi i-a ameninţat cu un pistol, potrivit unor surse din Poliţie.

940 afișări
Imaginea articolului Patronul unei firme de pază din Capitală, arestat după ce a bătut o femeie şi a lovit maşina Poliţiei

Patronul unei firme de pază din Capitală, arestat după ce a bătut o femeie şi a lovit maşina Poliţiei (Imagine: Shutterstock)

Daniel Stancu, cunoscut în lumea interlopă sub numele de Mudava şi patron al firmei de pază Mudava Security, a fost arestat duminică de magistraţii Judecătoriei Sectorului 6 pentru ultraj, lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii bucureşteni au fost chemaţi la restaurantul Hanul Drumeţului din Sectorul 6, pe motiv că are loc un scandal.

Anchetatorii au stabilit că Mudava venise la restaurant însoţit de două femei, iar la un moment dat, spre dimineaţă, acesta a început să o lovească pe una dintre ele, chiar în interiorul localului. Bărbatul a continuat să o bată pe tânără şi în faţa restaurantului după care, la rugămintea agenţilor de pază, le-a urcat cu forţa pe cele două femei în maşina sa.

Când tocmai se pregătea să plece, la faţa locului a ajuns un echipaj al Secţiei 22, moment în care Mudava a accelerat şi a lovit maşina poliţiştilor. Acesta a coborât apoi înarmat cu un pistol şi a ameninţat echipajul format din patru poliţişti.

În cele din urmă, agresorul a fost imobilizat şi condus pentru audieri la sediul Secţiei 22.

În maşina acestuia s-au mai găsit, pe lângă pistolul cu bile de cauciuc, şi un cuţit de vânătoare, un topor şi două ciocane de cauciuc.

Femeia lovită a fost internată la Spitalul Universitar.

Daniel Stancu este cunoscut ca membru al lumii interlope bucureştene, numele său fiind asociat, potrivit anchetatorilor, cu acte de violenţă, şantaj şi taxe de protecţie. Acesta este a devenit cunoscut publicului după ce a participat la mai multe show-uri televizate destinate culturiştilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici