Patronul unui magazin cu produse etnobotanice, bătut de un tânăr pentru că nu a deschis la timp

Patronul unui magazin din centrul Aradului, unde se comercializau şi produse etnobotanice, a fost bătut de un adolescent pentru că nu a deschis la timp, conform orarului afişat, bărbatul fiind internat pentru îngrijiri la spital.

56 afișări
Imaginea articolului Patronul unui magazin cu produse etnobotanice, bătut de un tânăr pentru că nu a deschis la timp

Patronul unui magazin cu produse etnobotanice, bătut de un tânăr pentru că nu a deschis la timp (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit jandarmilor arădeni, incidentul a avut loc la începutul săptămânii, la un magazin de pe Calea Iuliu Maniu, din centrul municipiului, unde se comercializau şi produse etnobotanice.

Jandarmii au intervenit după ce patronul a sunat la 112, anunţând că a fost bătut cu pumnii de către un client.

"La faţa locului a fost găsit bărbatul bătut care se afla într-o stare destul de gravă, acesta prezentând mai multe lovituri la nivelul feţei şi corpului, motiv pentru care a fost transportat de către echipajul de jandarmi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, Florin Zapodean.

Pe baza semnalmentelor oferite de victimă, agresorul a fost indentificat miercuri seară, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 18 ani, Raul M., din Arad.

Conform jandarmilor, aflat în incinta magazinului şi pe motiv că nu a fost deschis conform programului afişat la intrare, tânărul s-a enervat şi l-a atacat pe proprietar cu pumnii şi cu picioarele, după care l-a proiectat în mobilierul din incintă, distrugând o parte din acesta, valoarea pagubelor calculate fiind de 4.200 lei.

Patronul a depus o plângere penală, iar tânărul este cercetat pentru lovire şi alte violenţe şi pentru distrugere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici