Patru adolescenţi au evadat dintr-un Centru de Reeducare din Timiş

Patru adolescenţi au evadat, sâmbătă, din Centrul de Reeducare Buziaş din judeţul Timiş, în timp ce se aflau într-o activitate de recreere, iar în prezent sunt căutaţi de oamenii legii care au indicii că tinerii nu ar fi părăsit localitatea.

144 afișări
Imaginea articolului Patru adolescenţi au evadat dintr-un Centru de Reeducare din Timiş

Patru adolescenţi au evadat dintr-un Centru de Reeducare din Timiş (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Centrului de Reeducare Buziaş din judeţul Timiş, Lavinia Solotchi, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, sâmbătă, patru adolescenţi au sărit gardul instituţiei şi au fugit, în timp ce se aflau într-o activitate de recreere.

”Este vorba despre patru tineri, minori, care în jurul orei 11.00 se aflau în exerciţiul activităţii de recreere şi au sărit gardul instituţiei. Am înconjurat zona Buziaşului şi avem indicii că nu au părasit localitatea”, a declarat Lavinia Solotchi.

Cei patru sunt căutaţi de jandarmi şi de angajaţi ai Centrului de Reeducare.

Oamenii legii fac apel la populaţia din zona ca în cazul în care îi văd pe evadaţi, să sune imediat la numărul de urgenţă 112.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici