Patru copii au fost răniţi după ce un tobogan gonflabil s-a răsturnat în Sectorul 5 al Capitalei

Patru copii au fost răniţi uşor duminică după ce un tobogan gonflabil s-ar fi răsturnat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, în Sectorul 5 al Capitalei. Copiii au fost duşi la spital.

932 afișări
Imaginea articolului Patru copii au fost răniţi după ce un tobogan gonflabil s-a răsturnat în Sectorul 5 al Capitalei

Patru copii au fost răniţi după ce un tobogan gonflabil s-a răsturnat în Sectorul 5 al Capitalei

Poliţiştii de la Secţia 17, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciul, în zona unui eveniment din Sectorul 5, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tobogan gonflabil amenajat, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, s-ar fi răsturnat.

Poliţiştii au solicitat intervenţia mai multor echipaje de prim-ajutor, existând posibilitatea să fie copii prinşi în interiorul acestuia, transmite Poliţia Capitalei.

În urma verificărilor efectuate au fost găsiţi patru minori, cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani, răniţi uşor, care au necesitat îngrijiri medicale.

Cei patru minori, însoţiţi de părinţi, au fost duşi la spital, pentru a li se acorda îngrijiri medicale suplimentare.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţişti din cadrul Secţiei 17, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul şi luării măsurilor legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici