Patru curse aeriene afectate de ceaţă pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu”, trei au întârzieri

Patru curse aeriene interne şi internaţionale operate, sâmbătă dimineaţă, pe Aeroportul Interrnaţional ”Avram Iancu” Cluj, sunt afectate de ceaţă, trei dintre acestea înregistrând întârzieri, trasmite corespondentul MEDIAFAX.

1083 afișări
Imaginea articolului Patru curse aeriene afectate de ceaţă pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu”, trei au întârzieri

Patru curse aeriene afectate de ceaţă pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu”, trei au întârzieri (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj au declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că o altă cursă a fost redirecţionată spre Aeroportul Timişoara.

”Patru curse aeriene interne şi internaţionale sunt afectate de vizibilitatea scăzută, de ceaţa de pe aeroportul clujean. Este voba despre zborurile care trebuiau să sosească de la Iaşi la ora 8.20, respectiv Bucureşti, la ora 9.10. Prima a fost redirecţionată spre Aeroportul Timişoara, iar cealaltă are întârziere. La plecări au întârzieri cursele care trebuiau să decoleze la ora 8.55 spre Timişoara şi la ora 10 spre Liverpool”, au spus sursele citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici